Enam perkataan yang Superman Hew atau Rasis Hew mahu orang Cina laksanakan ialah “ambil nyawa dia, ketika dia sakit.

Hew tuju kepada UMNO. Pada dia UMNO sedang sakit. Maka UMNO mesti dibunuh segera. Jangan bagi sembuh.

Selagi UMNO hidup, umur DAP tidak panjang.

Ambil nyawa orang adalah cara komunis. Dulu Bintang Tiga bunuh orang Melayu kerana penghalang utama PKM berkuasa.

Sekarang mereka tahu UMNO tidak tenat sebab itu UMNO menang tiga PRK.

Mereka sakitkan UMNO dengan berbagai cara. Tiada rule of law, aset dibekukan dan LHDN dipergunakan.

Sebenarnya PH yang sakit.

PKR berpecah. PPBM pun pecah. DAP ada hero tua yang lari bila kena boo.

Mereka fobia dengan gelaran kerajaan sepenggal atau Kerajaan tidak sampai sepenggal.

Hew marah, kerana baru setahun ada rakyat yang menyesal mengundi PH.

Pada dia mereka itu bodoh. Sedarkah dia, rakyat ini yang akan mencabut nyawa PH. Kerjasama UMNO-PAS juga akan mempercepatkan nyawa PH tercabut.

DATUK SERI MOHD PUAD ZAKARSHI,
Ketua UMNO Bahagian Batu Pahat.

*Artikel ini adalah pandangan peribadi penulis dan tidak semestinya mencerminkan pandangan NTHQiBord*

11 COMMENTS

  1. Alhamdulillah.
    Umno tumbang.
    Segala kebobrokan & kejahatan umno telah dilondehkan.
    Walaupun peralihan ini agak pahit, ianya membawa sejuta kebaikan pada rakyat.
    Wahai para penghasut & pemecah belah kesatuan rakyat….
    Berhenti lah dari berbuat perkara sia-sia.
    Tak ingat ke akan kematian.
    Tak malu ke ada ijazah bergulung-gulung tapi sikap & tingkahlaku bagaikan manusia yg xberpelajaran.
    Fuad Zakarshi…. Bersujudlah utk bertobat pada Allah, diusia mu yg semakin dihujung nafas & kekuasan mu yg semakin hilang.
    Jangan nanti mayatmu akan diludahkan oleh bangsa mu sendiri.

    • Mayat pemimpin melayu ph yg akan diludah oleh bangsa sendiri.
      Bertaubat lah penyokong kerajaan juburit, Semburit dan kapir harbi.

  2. Arif muluk ni cina dap suka guna nama melayu, kalau tk tipu bukan cina, dtg dgn tongkang lari dari komunis, sampai sini buat perangai komunis.

  3. Nama je Parti. DAP … Tapi sungguh Biadap Orang nya… Orang cina patut balik negara asalnya. Iaitu Cina….walaupun lahir di Malaysia…. Jangan buat biadap di negara orang….

  4. Bila Tun M dah gunakan akta hasutan untuk penjarakan Cina ni? Akta itu patut di tambahbaik seperti akta akta yang diguna pakai dinegara China untuk pengkianat negara iaitu hukuman mati sejajar dengan tamaddun yang mereka agong-agongkan

  5. Orang Melayu kita berstu kita hancur kan Parti Biadap ini,..Parti DAP.. sepatutnya orang cina bersyukurlah lahir di Malaysia ini…Orang cina seharusnya faham. Ini bukan negara Cina, negara Cina dijajah oleh orang Komunis. Negara Malaysia dijajah oleh orang melayu….DAP….jangan tunjuk belang di negara orang. Malu sikit…kamu siapa….

  6. Keharmonian hidup rakyat berbilang kaum rosak dengan kehadhiran PH. Bagusnya Tun bubar parlimen dan pilihanraya diadakan semula. Semua kerosakan berlaku di Malaysia dewasa ini adalah disebabkan ada pemimpin Islam yang telah gadai maruah diri kepada musuh-musuh Islam. Dalam bahasa Inggeris mereka sebut, “They have sold their souls to the enemies of Islam”. Semua ini berlaku kerana pemimpin Islam PH hanya pentingkan populariti dan keuntungan mereka sahaja. Mereka telah mengkhianati bangsa dan agama mereka. May God save Malaysia. May God save the poor Malaysians who don’t get any help from the government.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.