“Apa nak heran..?”, semua ada dizaman kerajaan baru

3

Assalamualaikum dan Salam Perjuangan,

Apa nak heran pasal Abu Chin Peng Yang Sudah Sampai Malaysia. Mudah Sahaja Tengok Sejarah 18Bulan , Sejak Rejim Pakatan Dapat Kuasa Kita Kena Naik TIME TUNNEL PUTRAJAYA RM50JUTA dahulu untuk kita ingat.

Rakyat Malaysia , Khususnya Penyokong2 Tegar PAKATAN Ni Lupa Atau Buat2 Lupa?

Tommy Thomas Peguam Negara Kesayangan Korang Tu , Bukankah Peguam Yang Perjuangkan Chin Peng Dulu Juga Merangkap Peguam Pada Guan Eng…

Patut Lar Kebelakangan Ini Banyak Isyarat Mereka Berikan Macam Kes Republic Of Malaysia ( Pertandingan Ratu Cantek ) , Kes Bendera Terbalik Masa Bulan Merdeka , Kes Nak Letak PKM Sebagai Pejuang Kemerdekaan Dalam Buku Teks Sekolah, Pameran PKM Di Penang, Tanah 9999 Tahun Di Perak dan kini isu Abu Mayat Chin Peng yang telah berjaya bawak balik ke Malaysia kerana mereka tahu Rejim Pakatan Tidak Akan Amik Tindakan Pada Mereka .

Mungkin Ramai Juga Yang Tidak Tahu Dimana Cucu Shamsiah Fakeh Pejuang Komunis Zaman Darurat Kini ADUN DAP Bandar Utama di Bumi Selangor. YB Jamaliah Jamaluddin, cucu bekas pemimpin Parti Komunis Malaya (PKM) Shamsiah Fakeh mewakili DAP dan Pakatan.

Soalan saya , mana PPBM yang kata nak ganti UMNO ? Mana PAN yang kata nak ganti PAS? Mana PKR dan WARISAN ? Kenapa dalam isu ini ? Atau Mereke Ni Sibuk Main Politik Nak Jadi PM8

Mana NGO PATRIOT veteran tentera bawah Rejim Pakatan dalam isu ini?

YANG PASTI SAYA NAK UCAPKAN TAHNIAH PENYOKONG REJIM PAKATAN YANG TELAH UNDI MEREKA PADA PRU14

LEPAS TU CAM BIASA MAHACAI AKAN SALAHKAN BN.. PENYOKONG YANG BUTA MATA DAN HATI IKUT JER…

KENAPA LAMBAT SANGAT NAK BUBAR PARLIMEN NI, TAK SABAR RASANYA NAK UBAH KERAJAAN REJIM PAKATAN NI.- 27 November 2019

Dato Armand Azha Hj Abu Hanifah
MKT UMNO Malaysia
KB UMNO Bahagian Subang
27hb Nov 2019
7.30pagi

*Artikel ini adalah pandangan peribadi penulis dan tidak semestinya mencerminkan pandangan NTHQiBord*

3 COMMENTS

  1. Jangan lupa bendera Bintang Tiga Komunis oleh Persatuan Bola Jaring Malaysia yang semuanya dari Presiden hingga ke pemain semuanya cucu cicit komunis zaman darurat dulu. Menteri2 melayu dalam PH sibuk buat lawak dan merapu…. sorang ingin sangat nak naik kereta terbang, sorang lagi sibuk merancang nak faraidkan 1.4 bilion duit untuk nelayan, petani, pesawah, nelayan dan penoreh getah miskin kepada kroni2 dalam NAFAS ikut pintu belakang manakala sorang lagi tak sudah2 bermimpi nak kaut ratus juta easy money melalui komisyen dari pemaju kalau dapat tipu bangsa melayu pemilik2 tanah Kg Baru. Yang2 lain2 tu memang tak berguna langsung dan taraf tong sampah untuk tampung ludah Dap.

  2. Menteri2 melayu dalam PH memang bacul, bersekongkol dengan DAPigs. Semua mouthpieces DAP. Bodoh tak boleh di ajar, pandai tak boleh di ikut!! Tak mengapa, pilihanraya ke 15 atau mana2 pilihanraya kecil yang mendatang, kita kasi ajar petualang2 bangsa, agama dan negara termasuk DAPigs ni cukup2.

    Syabas UMNO dan PAS atas Penyatuan Ummah dan Permuafakatan Nasional. Ingat, dan saya merayu dari hati kecil dengan penuh keikhlasan, keutamaan perjuangan politik perlu sentiasa berpaksikan bangsa, agama dan negara. Jangan sesekali tergelincir pentingkan perjuangan peribadi mengaburi perjuangan yang lebih agung ini.

    Sekarang ini PH bukan sahaja dikenali sebagai Pakatan Hancing, malahan ditambah, Pakatan Terkencing Dalam Pakaian ( PTDP), menggeletar nasib yang bakal menimpa.

    Rakyat jelata, majoriti besar menyokong penuh perjuangan Muafakat Nasional, Insyaa Allah. PH yang batil akan jatuh tersungkur dengan keaiban !!

  3. Parti politik semua sama je ..kotor..bila dpt kuasa hilang manis pada rakyat…umno pas ph dap sama je 2×5

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.